Gépbemutató - STARCHL professzionális faaprító gép, 2014.10.16.

 

Értesítés gépbemutatóról

 

2014.október.16.-án (csütörtökön) PILISCSABÁN

a Dr. Szepesi László Erdészeti Gépész Országos Emlékversenyen bemutatjuk

a STARCHL MK-50-S típusú professzionális, dobkéses, rostás, nagyteljesítményű faaprító gépünket.

A STARCHL MK-50-S kiválóan alkalmas darus kiszolgálásra is és főleg azok érdeklődésére tarthat számot, akik kifejezetten nagyteljesítményű, rostás, azaz maradéktalanul egységes aprítékot előállító gépet keresnek, professzionális fakitermeléssel foglalkoznak, illetve nagy-, akár kamiontételben is darálni, illetve bérdarálni kívánnak. Extrém erős késdob, 16 késsel, összesen négy sorba rendezve, alul felül acélkörmös behordó szalagok. A legfejletebb, teljesen automata, terhelésarányos anyagbehúzás vezérléssel felszerelve. A bemutatásra kerülő gép szinte valamennyi választható opciót tartalmazza: darus kiszolgáláshoz optimalizált, hosszabbított alsó behordó szalag, 12 funkcióra kibővített elektrohidraulikus vezérlés, amely lehetővé teszi az olyan funkciók hidraulikus működtetését is mint például a kéményforgatás, vagy a kéménysapka állítása, a munkaasztal szállítási ill. munkapozícióba helyezése - mindezt a daru kezelőüléséből vagy a traktorfülkéből. A STARCHL faaprító gépekkel vágástéri maradékok, vastag, csavarodott koronarészek, rönk, illetve fűrészipari hulladék, vagy szöges faanyag (raklapok) egyaránt darálhatók. A bemutatásra kerülő gép max. 45 cm átmérőig képes faanyagot feldolgozni és minimum 90 LE-s, ideálisan 120-140 LE-s traktorokkal hajtható meg. Súlya: 4200 kg.

A bemutató kezdete:

2014. október 16., 13.00 óra.

Pontos cím: 2081 PILISCSABA, József Attila u. 2. / Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium.

Kérjük, részvételi szándékát feltétlenül jelezze - ide vagy az alábbi gombra kattintva:

Regisztrálhat egyszerűen egy telefonhívással is: 06-30-430-1033 , illetve e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

További infó STARCHL faaprító gépekről itt >>>

 Képgaléria a bemutásra kerülő gépről itt >>>

Köszönet a Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégiumnak a helyszín biztosításáért és a gépet üzemeltető vállalkozónak a gép és traktorjai rendelkezésre bocsátásáért!

 

 

 

Forestdepo Kft.
H-1239 Budapest, Ócsai út 1-3.
Tel.: +36-1-286-0413
Mobil: +36-30-430-1033
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.forestdepo.net

 

 

Joomla templates by a4joomla