PROTOS Integral védősisak

 

PROTOS Integral védősisak 

 

 

Biztonság és komfort egyben! A Protos® Integral sisakok kifejezetten fakitermelésben dolgozók részére lettek kifejlesztve. „Integral”, vagyis az összes alkatrészt beépítették a sisak héjába, ennek köszönhetően nem akad bele az ágakba, bokrokba és egyéb akadályokba. A feltűnő 2-színű kialakítás nagyobb láthatóságot biztosít az erdőn. Extra erős nyakvédő védi a fej hátulját ütközés vagy esés esetén. Az állítható szellőztető nyílás nem csak komfortos viseletet biztosít meleg időben, hanem ütés esetén kiegészítő ütközőként is funkcionál, mielőtt az erők a főhéjra hatnának. Szabadalmaztatott megoldások, például a látómezőt egyáltalán nem korlátozó arcvédő rostély és az integrált fülvédő. A sisak kényelmes viseletet biztosít, nem csúszik bele a látótérbe – viselője könnyen tud benne felfelé nézni. Esős időben a vízzáró réteg nem engedi, hogy beszivárogjon az arcra a víz.

 


A raktáron lévő színkombinációk minden típusú sisak esetében változnak. Az elérhető színekről, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

PROTOS Integral „Forest” – fakitermelőknek

A sisak standard tartozékai a lehajtható, acélhálós arcvédő és a fülvédő.

 

PROTOS Integral „Arborist” – ipari alpinizmus, veszélyes fakivágás


A sisak standard tartozékai a lehajtható, acélhálós arcvédő, a fülvédő, az  5-rétegű ütés-elnyelő betét („Crash Absorber”), valamint a mágnescsatos állszíj.

[Nem csak fakitermelőknek! Hanem például extrém sportok hódolóinak is - bringa, sí, ugrás, szökkenés, elrugaszkodás magasból, szabadugrás, siklóernyő, sárkányrepülő és rokon szenvedélyek. Valamint építőipar.]

Kérje árlistánkat az alábbi gombra kattintva (űrlap nyílik >>):

 

PROTOS Integral kiegészítők raktárról

Tartalék belső szivacsbetét szett. Mosható anyagból készült, tépőzárral rögzíthető, egyszerűen cserélhető. A szett tartalmazza a belső homlokpántot is.

Tartalék belső homlokpánt a szivacs szettől függetlenül is megvásárolható. Mosható anyagból, patent rögzítéssel.

A sisakba könnyen integrálható védőszemüvegek 3 féle színben, vagy víztiszta kivitelben. A sisakon belül le- és felhajtható.

 

 

 Tarkóvédő extra erős szövetanyagból. A sisak tarkóvédőjébe patenttal rögzíthető. Raktáron piros és narancssárga színekből.

 


VIDEÓ!

 

 

 

Forestdepo Kft.

Cím: H-1239 Budapest, Ócsai út 1.-3.

Tel.: +36-30-430-1033; +36-30-373-5959

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Joomla templates by a4joomla