BL-sorozat

Kisebb kotrókra és teherautó-darukra ajánlott könnyű fekvő munkahengeres rakodókanalak 125 litertől 450 literes kapacitásig.

Bővebben: BL-sorozat

BMO/S-sorozat

 

Elsősorban teherautó-darukra, de kisebb és közepes kotrókra / rakodógépekre is ajánlott fekvő munkahengeres rakodókanalak, amelyek rendkívül nagy szorítóerejüknek köszönhetően ásásra, kisebb földmunkákra is alkalmasak. DOMEX, HARDOX és WELDOX acélból. A biztonsági szelep szériatartozék. Opcionálisan a kanál élére felcsavarozható fogakkal. 60-tól 500 literes kapacitásig.

Bővebben: BMO/S-sorozat

BMO/L - sorozat

Elsősorban teherautó-darukra, de kisebb és közepes kotrókra / rakodógépekre is ajánlott fekvő munkahengeres rakodókanál, DOMEX, HARDOX és WELDOX acélból 200-tól 600 literes kapacitásig.

Bővebben: BMO/L - sorozat

BMO/P-sorozat

Kotrókra és rakodógépekre ajánlott különösen masszív építésű zárt és nagy kapacitású fekvő dupla munkahengeres rakodókanalak, mindenfajta durva és finom szemes anyag (kő, homok, föld, építési hulladék stb.) rakodására. DOMEX, HARDOX és WELDOX acélból. A biztonsági szelep szériatartozék. Opcionálisan a kanál élére felcsavarozható fogakkal. 500 litertől 2000 literes kapacitásig.

Bővebben: BMO/P-sorozat

Joomla templates by a4joomla