Slideshow02.jpgSlideshow04.JPGSlideshow06.JPGSlideshow07.jpgStarchl_MK70.JPGerdo_02_logo.jpgvalley_logo.jpg

Clark-TRACKS lánctalpak / bogie-szalag / heveder                       

Az angliai ClarkTracks több mint 40 éve gyárt fakitermelésben dolgozó gépekre szerelhető acél-lánctalpakat és kizárólag ezek gyártására specializálódott. Ezek a lánctalpak a legjobb és legtartósabb minőséget képviselik, hiszen standard-verzióban is  24 mm-esek a tagokat összekötő kapcsok, ezzel a Clark a legerősebb és a legstabilabb lánctalp a piacon.  Valamennyi típus 28 mm-es ún. „HeavyDuty (= „nehéz teher”)  verzióban is rendelkezésre áll.TERRA

A TERRA 85 a Clark legnépszerűbb lánctalpa. Különleges duplaprofillal. Univerzális használatra: puha, sáros talaj, hó, jég, meredek terep. Minden terepviszonyon képes kifejteni rendkívüli kapaszkodóképességét. A gépnek rázkódásmentes futást biztosít. Forwarderekre és harvereszterekre egyaránt jó választás.

 


 

 FLOTATION

Mindenféle talajra ajánlott univerzális lánctalp, de a fő erőssége a puha, vizes, mocsaras, sáros terepviszonyokon való haladás. A talpelemek "U" profilúak.

                                       


 GROUZER

Minden terepviszonyon jól alkalmazható hernyótalp: mint kapaszkadó-talp jeges/havas oldalakban, de erősen sáros, mocsaras talajon is lehetővé teszi a közelítőgép haladását. Kiváló védelmet nyújt az abroncsoknak és az egész gépnek köves, tuskós terepviszonyok között.Jobb kapaszkodóképesség, nagyobb teherbírás. Alacsony talajnyomás - megkímélt erdőtalaj


ROCKY

Elsősorban meredek, sziklás, jeges, bozótos terepre. Nagyon jó öntisztuló képesség a ritkás talpelrendezésnek köszönhetően.


 TERRA-X Combi

   

A Terra-X és a Terra modellek kombinációja. Ez az új kombinált lánctalp saras, mocsaras terepeken is kiváló felfekvést és kapaszkodóképességet biztosít; nagyobb gépekhez lett kifejlesztve. A tagok ritkásabb elrendezésének köszönhetően nagyon jó az öntisztuló képessége.       


TERRA-X TXL150

 

 A tökéletes megoldás extrém saras, vizes, mocsaras terepre.


Videók:

 


Ajánlatkérés az alábbi gombra kattintva:

vagy telefonon: +36-30-430-1033; +36-30-373-5959


Nálunk a legkedvezőbb áron juthat hozzá mind Clark-Tracks, mind pedig Olofsfors gyártmányú lánctalp-kapcsokhoz - részletek itt >>>


 

Lánctalp-feszítő a feszerelést segítő 2 db kapoccsal

 


 Kattintson ide, ha szeretné megtudni, hogyan kell felszerelni a ClarkTracks lánctalpakat! >>>

(.pdf nyílik)


Miért használjak lánctalpat a közelítő gépemen?

A tandemtengelyes közelítő gépek 2-2 kerekét összefogó lánctalpak olyan erdészeti géptartozékok, amely mind az erdőtulajdonosnak mind pedig a fakitermelést végző vállalkozónak számos előnyt kínálnak és számottevő költségmegtakarítást jelentenek. A lánctalpas közelítés, az erdőtulajdonos örömére, rendkívül talaj- és újulatkímélő módszer, hiszen a lánctalpak minimálisra csökkentik a fakitermelésben dolgozó gépek talajnyomását. A gép üzemeltetőjének pedig lehetővé teszi, hogy olyan körülmények között is dolgozhasson, ahol ez lánctalpak nélkül nem volna lehetséges: mocsaras, saras, süppedős terepen illetve kijegesedett, sziklás, tuskós, bozótos, meredek oldalakban. A lánctalp nagymértékben kíméli a drága gumiabroncsokat is, így ezek élettartama lánctalp használatával lényegesen hosszabb, mint lánctalpak nélkül. A lánctalpak a közelítő gép üzemanyag fogyasztását is csökkentik, hiszen nehéz terepviszonyok között könnyebb haladást biztosítanak, ráadásul a gép teherbírása is megnő, így sokkal hatékonyabb munkavégzést lehet a lánctalpak használatával elérni.

 

 

Joomla templates by a4joomla